Login


Nieuwe klant
Login
Webwinkel
(Artikelnr: OfficeJet 5230)

Belangrijkste specificaties

Functies Printen, Kopiëren/Scannen, Kopiëren, Faxen
Kleur - zwart/wit Kleur
Papierformaten A4, A5, A6, B5, B6, C5, 10x15, Postcard
Lades (incl. handinvoer) 2
Aansluitingen USB, Wifi

De HP OfficeJet 5230: multifunctioneel en snel
Met het aanschaffen van de HP OfficeJet 5230 maakt u een verstandige keus. Naast printen voert hij ook al uw kopieer-, scan- en faxopdrachten uit. Met behulp van het handige 5,58 cm zwart-wittouchscreen zijn instellingen snel gereed. De eerste print in zwart/wit is al na 16 seconden gereed. Dubbelzijdig printen gebeurt automatisch, waardoor u nog sneller klaar bent.

Verbind de HP OfficeJet 5230 met vele apparaten
Als de printer eenmaal gereed is, moet hij met diverse apparaten kunnen verbinden. Daar heeft HP aan gedacht bij het ontwerp van de OfficeJet 5230. Zowel draadloos als bekabeld zijn er tal val mogelijkheden om af te drukken. Denk aan USB, Wifi en Apple AirPrint. Printen gaat vanaf de meeste smartphones en tablets met: Android, iOS, Windows en meer.

Meteen starten en veel afdrukken
Met de meegeleverde starterscartridges heeft u alvast een voorraad inktcartridges in huis. U start direct met printen. Dit kan tot wel 10 pagina’s per minuut. De maximale resolutie is 4800 x 1200 DPI, waardoor hoogwaardige afdrukken gegarandeerd zijn. Met een totale capaciteit van 135 vel kunt u voorlopig weer vooruit. Als u de printer even niet gebruikt, verbruikt hij zeer weinig stroom via de slaapstand. Al met al kunt u lang mee met de HP OfficeJet 5230. Voor deze printer zijn tevens XL cartridges beschikbaar. Hierdoor is het mogelijk om ook lang met de inktvoorraad te doen.
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 84,95
Aantal: Bestellen

Voorraad

 
 
 
 
 
© Mike's ComputerSjop - Sinds 2005